+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Personlig tränare – Zoho Guru

Zoho Guru (One to One) är din personliga tränare för att utveckla dina individuella färdigheter och kompetenser inom Zoho applikationer! Tjänsten är utformad för att hjälpa dig att lära dig snabbt och effektivt för att förbättra just dina färdigheter och förståelse för Zoho’s ekosystem av digitala verktyg.

Med en Zoho Guru kan du få hjälpa i att öva och utveckla dina färdigheter inom specifika Zoho applikationer.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren användare av Zoho applikationer, så kan en Zoho Guru hjälpa dig att bli en mästare på olika Zoho applikationer.

Tjänsten fungerar som din personliga tränare, och hjälper dig att uppnå dina mål och utveckla dina färdigheter på ett effektivt sätt.

Prova det idag och upptäck hur Zoho Coach kan hjälpa dig att bli en Zoho-expert!

Ordet ”guru” härstammar från sanskrit och betyder ”lärare” eller ”vägvisare”. Inom hinduismen och buddhismen är en guru en spirituell ledare eller lärare som hjälper eleverna att nå högre nivåer av medvetande och självförverkligande.

”I modern tid har ordet ”guru” också använts för att beskriva någon som anses vara en expert eller auktoritet inom ett visst område, som en affärsguru eller teknologiguru. I dessa sammanhang avser det vanligtvis en person som har en exceptionell förmåga eller kunskap inom sitt område och som kan ge råd eller vägledning till andra som vill utveckla sin egen kompetens.”

Fokus

Skräddarsydd individuell utbildning, ej för grupp.

Målgrupp  

Individer som önskar en personlig tränare för egen kompetensutveckling om utvalda Zoho applikationer.

Syfte och utbildningsmål

Våra personliga gurus/tränare erbjuder individuellt stöd till Zoho användare som är helt anpassad utifrån den enskildes situation och behov av stöd.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Pris

925 kr (exklusive moms) per påbörjad halvtimme.

Undervisningsform

Distansutbildning via Teams.

Längd

Kortaste passet 30 min.

 

 

 

 

Frågor om den här kursen?