+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Zoho User Group – Sverige

Kära Zoho-entusiaster,

Vill du fördjupa dina kunskaper, dela erfarenheter och nätverka med likasinnade användare? Då är Zoho User Group Sverige det perfekta tillfället för dig!

Vi är glada att meddela att vi planerar att hålla det första Zoho User Group Meetup under våren 2024 i Sverige. Detta evenemang kommer att vara en fantastisk möjlighet för dig att lära dig av andra, få insikter om de senaste funktionerna och dela bästa praxis inom Zoho-miljön.

Oavsett om du är en erfaren Zoho-användare, en nybörjare eller bara nyfiken på att utforska dess potential, är detta möte skräddarsytt för dig. Vårt mål är att skapa ett tillfälle där deltagarna kan delta i diskussioner, workshops och få värdefulla insikter för att maximera sina Zoho-upplevelser.

Så anmäl ditt intresse redan idag för att säkra din plats på vårt kommande Zoho User Group Meetup Sverige. Fyll i intresseformuläret nedan för att få de senaste uppdateringarna och säkerställa att du inte missar detta spännande tillfälle att ansluta dig till Zoho-gemenskapen!

Intresseanmälan

Datum  för evenemanget kommer att meddelas så fort vi har ett tillräckligt stort intresse från de registrerade deltagarna. Håll utkik efter ytterligare information och håll dig uppdaterad om det kommande Zoho User Group Sverige.

Låt oss tillsammans skapa en inspirerande och kunskapsrik upplevelse under våren! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt evenemang.

 

Datum

Våren 2024.

Målgrupp  

Både nybörjare samt erfarna Zoho-användare.

Syfte och mål

Delta i diskussioner, workshops och få värdefulla insikter om Zoho.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Pris

Ej angivet

Plats

Stockholm (Kista, Borgarfjordsgatan 12, Nod-huset)

Längd

Halvdag

 

 

 

 

Frågor om det här eventet?