Vad vi gör

Vi är ett konsult- och utbildningsföretag

Konsulter

Våra konsulter är i olika åldrar, med olika erfarenheter och olika specialistkompetenser var och en med en unik kompetens och gedigen erfarenhet från många år i arbetslivet. Det gör att vi matchar rätt konsult, eller grupp av konsulter, med passande kompetens och erfarenhet för just ditt behov inom mycket kort tid.

Managementkonsulter

Våra managementkonsulter arbetar på ledningens uppdrag med fokus på företagsövergripande problemställningar. De föreslår insatser men fattar inte operativa beslut för kunden eller driver dennes verksamhet. Våra managementkonsulter är också oberoende inför de råd de ger. Dvs konsulterna ska vare sig ta provision, kompensation eller andra fördelar från tredje part i samband med rekommendationer till en kund.

Specialist- och expertkonsulter

Vi har ett stort nätverk av specialistkonsulter med bakgrund inom våra kompetensområden. För att kunna erbjuda våra kunder rätt person och kompetens gör vi en behovsanalys och arbetar sedan snabbt och effektivt för att få en person på plats inom kortast möjliga tid.

Kompetensutveckling

Coach

Vi erbjuder coacher som antingen stödjer på individuell nivå eller för en hel grupp. Coachen har ett stort underlag av material och praktisk erfarenhet för att stödja och utveckla individen eller gruppen i arbetet.

Företagsanpassat

Hyr in en av våra specialister för att få en skräddarsydd utbildning för just ert företags förutsättningar och behov.

Kompetenskartläggning

En kompetensinventering tydliggör vilka personer som behöver förstärka kompetensen och inom vilka områden men även tydliggöra de personer som har en högre kompetensnivå än yrkesrollen kräver och hur kan företaget ta vara på deras kompetens.

Digitala lösningar

Vi har ett antal strategiska samarbeten med andra företag. Deras IT-lösningar för både ledningssystem, projekt- och portföljhantering, inköp och värdekedjor uppfyller våra krav bäst och är idag ett effektivt stöd för alla medarbetare i det dagliga arbetet.

Baserat på vår egen erfarenhet av dessa IT-lösningar erbjuder vi stöd vid implementation, anpassning och utbildning i dessa produkter eller som företagsreferens.

 

Creatio

Creatio (f.d bpm’online) är en premiumleverantör av process-styrd molnbaserad mjukvara för marknadsföring, försäljning och serviceautomatisering.

Creatio utsågs till ledare i Forrester Wave ™: CRM Suites för medelstora organisationer, 2016. Dessutom har bpm’online blivit erkänd som en stark Performer i Forrester Wave ™: Lead to Revenue Management Platform Vendors, 2016 ; Forrester Wave ™: Sales Force Automation Solutions, 2017 och Forrester Wave ™: Kundtjänstlösningar för medelstora bolag, 2017.

 

Centuri

Centuri AB äger och utvecklar produkten Centuri – ett system för dokument-, avvikelse/ärende- och avtalshantering.

 

Centuri dokumenthantering är ett dokumenthanteringssystem med en heltäckande lösning som hanterar både verksamhetsstyrande, stödjande och redovisande information, till exempel riktlinjer, policy, instruktioner, blanketter, formulär och protokoll.

 

En effektiv avtalshantering handlar inte bara om att säga upp oönskade leverantörsavtal i tid. Det handlar också om att organisationen ska ha kunskap om och tillgång till tecknade avtal.

 

Centuri Avvikelsehanteringssystem och Ärendehanteringssystem gör det möjligt att rapportera och hantera olika typer av ärenden eller flöden.

 

Zoho

Indienbaserade Zoho Corp är en av pionjärerna inom SaaS och erbjuder en omfattande svit av prisbelönta online applikationer för verksamhet, produktivitet och samarbete. Kunder använder Zoho för att stödja sina affärsprocesser, hantera sin information och bli mer produktiva på kontoret eller på resan.

Hittills har Zoho lanserat mer ca 40 online applikationer – allt från CRM till Kampanjer (epostmarknadsföring, digitala nyhetsbrev), Enkätundersökningar, Projektledning, Support/Helpdesk, Rapport och analys, Mail, Webbkonferenser m m.

Zoho har idag över 40 miljoner användare världen över.

 

NextBuy

NextBuy utvecklar innovativa tjänster för inköp. Deras molntjänst skapar ordning, kontroll och effektivitet i  inköpsprocessen.

Den digitala tjänsten automatiserar  onödig administration och möjliggör direkta besparingar för användaren.

Metodik

Våra kunders behov av att kunna utnyttja potentialen från oss som partner har gjort att vi, sedan några år tillbaks, erbjuder stöd för att utveckla och dokumentera verksamhetens metoder och processer relaterat till de tjänster vi erbjuder. Dessutom arbetar vi alltid i alla uppdrag utifrån best practices och väl beprövade arbetsmodeller.

Vi är bara ett telefonsamtal bort!