Creatio + Addima

 

Digitalisera verksamheten genom Creatios världsledande teknologisvit.

 

Produktsupport

Som partner hjälper vi till med att ge råd om vilken produkt- eller paketlösning som bäst matchar era behov.

Driftsättning och konfigurering

Vi erbjuder stöd vid implementation och anpassningar av systemet.

Utbildning

Vår applikationsspecialister ger utbildning i grundläggande navigering samt mer avancerade inställningar för systemadministratörer och superusers.

 

Marketing Creatio

Världsledande marketing automationlösning med överlägsen leadskonvertering från att identifiera potentiella kunders behov och kultivera dessa tills de framgångsrikt förvandlats till affärsmöjligheter.

  • 360° customer view
  • Segmentation
  • Website behavior tracking
  • Lead management
  • Trigger campaigns
  • Personalized email marketing
  • Event management
  • Business process management
  • Productivity tools
  • System designer

Läs mer

 

Sales Creatio

Automatisera försäljningsarbetet och möjliggör en total översikt över kundresan – från leads till lojal och repeterad försäljning under hela försäljningscykeln.

Förkorta försäljningscyklerna genom att engagera varje prospekt och kund via deras föredragna kanal, till exempel via telefon, web, chat och e-post, och i precis rätt tid.

Skapa nya leads och öka intäkterna med världens främsta CRM-lösning, (leader in Gartner’s Magic Quadrant 2019 for Sales Force Automation).

Organisera all kundinformation på bästa sätt. Hitta snabbt den information som krävs för att driva affärerna framåt med rätt bemanning. Automatisera arbetsuppgifter för att höja produktiviteten ytterligare.

 

Service Creatio

Ge förstklassig kundsupport, oavsett om medarbetare är på kontoret, jobbar hemifrån eller är på resa. Med automatisering av ärendehantering elimineras onödig administration, personberoende och ineffektiva arbetssätt.

Ett automatiserat ärendehanteringssystem som ger kontroll och översikt av kundärenden samt effektiv ärendehantering. Ger kundsupport stöd och uppföljning i det dagliga arbete med hjälp av fördefinierade workflows och anpassade dashboards.

Överblick över antal ärenden som ligger i varje hanteringsläge. De ärenden som har överskridit gränsvärdet för väntetid i aktuellt statusläge visas separat. Det gör att man snabbt kan se avvikelser mot uppsatta mål och definierade servicenivåer. 

Läs mer

 

Studio Creatio

Automatisera, hantera och optimera företagets arbetsprocesser.

Low code plattform som möjliggör för medelstora till stora organisationer att enkelt bygga applikationer för olika affärsprocesser. 

Säkerställer högsta processefterlevnad och kvalitet genom att definiera vem som är ansvarig för varje steg. Samlar in dokument och obligatorisk data från användare under processflöden och skickar relevanta aviseringar till berörda handläggare.

Integrationer med tredjepartslösningar, samt visuellt gränssnitt med drag & drop-funktioner. 

Läs mer

 

Bundled Creatio

Bundlad lösning för maximal kundupplevelse som hjälper företaget att leverera en exceptionell upplevelse till varje kund i alla faser av dennes livscykel och konvertera dem till trogna ambassadörer för företaget.

Läs mer

 

Be om en offert!