+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

ZOHO - Serious Software, Friendly Company

 

Digitalisera verksamheten med Zoho´s världsledande teknologisvit.

80 miljoner användare i över 180 länder

Zoho erbjuder ett brett utbud av molnlösningar som hjälper dig att förenkla och digitalisera din verksamhet. Med över 80 miljoner användare i över 180 länder och utmärkelser från branschexperter som Gartner, Forrester och PCMag är vi på Addima stolt svensk partners till Zoho.

Användarvänlighet och tillförlitlighet

Vårt mål är att ge dig de verktyg du behöver för att ta din verksamhet till nästa nivå. Med Zoho’s molnbaserade lösningar kan du enkelt hantera allt från försäljning och marknadsföring till HR och projektledning. Och med Zoho’s fokus på användarvänlighet och tillförlitlighet, kan du vara säker på att du får hög kvalitet och prestanda från varje lösning som du väljer.

Prisbelönt

Zoho’s  utmärkelser visar att de är på rätt väg och ger oss som partner  motivation att fortsätta leverera innovativa och pålitliga lösningar till våra kunder. Gartner har till exempel utsett Zoho till en ledande leverantör av molnbaserade CRM-lösningar och för Enterprise Low-Code Application Platform. De har också fått utmärkelser för sin HR-lösning, inklusive ”Best Value” från PCMag och ”Leader” från G2 Crowd.

Omfattande digitalt ecosystem

Zoho’s breda utbud av molnbaserade lösningar inkluderar Zoho CRM, Zoho Books, Zoho People, Zoho Recruit och många fler. Oavsett vilken lösning du väljer, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig lösning som hjälper dig att göra din verksamhet mer effektiv och framgångsrik.

Behöver du hjälp med Zoho?

Vi är auktoriserad partner till Zoho och kan hjälpa dig med installation, anpassningar och utbildning. Att ha den mest optimala Zoho uppsättningen för din verksamhet hjälper dig att automatisera och öka din produktivitet. Ta kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare!

Marknadsföring

 

Zoho Social Det enklaste sättet att hantera varumärken på sociala medier. Schemalägg inlägg, övervaka vad som är viktigt och skapa anpassade rapporter för att analysera dina sociala medier. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Sales IQ livechatt, besökarspårning och analys i en plattform. Hantera besökare 24/7 med hjälp av specialbyggda chatbots. Integrera med andra verktyg för att ha dialog med kunder snabbare än någonsin. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Campaigns Skapa, skicka och spåra kampanjer som hjälper till att bygga en stark kundbas. Från e-postmallar,  enkel redigerare och automatiseringsverktyg till realtidsanalys. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Survey Skapa enkäter på några minuter. Nå målgrupper på alla plattformar. Visa resultat grafiskt och i realtid. Med över 25 st frågetyper och smarta funktioner designas den perfekta undersökning. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Pagesense Oavsett om du vill förstå vad som fungerar på din webbplats, varför besökare beter sig på ett visst sätt eller vad som krävs för att konvertera en besökare till en kund har PageSense rätt uppsättning verktyg för dig. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Marketing Automation En allt-i-ett-programvara för automatiserad marknadsföring för att  hantera marknadsföringsaktiviteter i flera kanaler. Generera fler leads, konvertera dem till kunder och behålla dem längre. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Backstage Smidig eventhantering som gör det möjligt för evenemangsarrangörer att planera och genomföra konferenser, seminarier och lanseringar med större effektivitet och kvalitet. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Bookings Synkroniserar dina kalendrar medan du låter kunderna planera och boka möten med dig. Integrerat med populära kalenderprogram, synkroniserar dina möten, samtal och se till att du aldrig är dubbelbokad. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Forms: Förenkla insamlingen av data med professionella onlineformulär Skapa formulär, dela dem online, ta emot omedelbara notiser och hantera dina data effektivt med integrerade appar. Prova gratis i 15 dagar.

Försäljning

 

Automatisera försäljningsarbetet och möjliggör en total översikt över kundresan – från leads till lojal och repeterad försäljning under hela försäljningscykeln!

Zoho CRM Ett beprövat CRM-system som används över 150 000 företag i 180 länder. Konvertera fler leads, engagera fler kunder och öka  intäkterna. Förvandla ditt företag med världens favoritprogram för hantering av kundrelationer. Prova på gratis i 15 dagar.

Zoho Bigin Pipelinecentrerat CRM byggd och prissatt för små företag.
Med Bigin kan små företag nu hantera sina kundrelationer lättare än någonsin. Oavsett om du är redo att gå längre än kalkylark eller bara byta ut gamla försäljningsverktyg är Bigin här för att hjälpa dig komma igång. Prova på gratis i 15 dagar.

E-Commerce

 

Bygg snygga och proffesionella ecommerce-lösningar med drag and drop utan programmering och hantera varuflöden digitalt.

Zoho Commerce Alla verktyg du behöver för att bygga en webbplats, acceptera beställningar, spåra lager, bearbeta betalningar, hantera frakt, marknadsföra ditt varumärke och analysera dina kunders behov. Prova på gratis i 15 dagar.

Zoho Inventory Öka din försäljning och hålla reda på varje enhet med en kraftfulla programvara för lagerhantering, beställning och lagerkontroll. Spåra varje artikel eller batch i ditt lager med serienummer och batchspårningsfunktion. Prova på gratis i 15 dagar.

Produktivitet

 

Arbeta med vem som helst, var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst.

Zoho Workplace Säker mejlhantering för ditt företag. Hantera dina e-post  på en säker, krypterad, integritetsgaranterad och annonsfri e-posttjänst. Ordbehandling, kalkylark, fildelning och samarbete. Prova gratis i 15 dagar. 

Zoho Cliq Webbaserat kommunikationsverktyg i realtid som finns som en enda app för stationära/bärbara datorer, mobila enheter. I grund och botten, ett privat chatt- och samarbetesrum för anställda. Prova gratis i 15 dagar. 

Zoho Workdrive Ha åtkomst till filer som finns på dina datorer eller mobila enheter – oavsett var du är. Med avancerade delningsfunktioner är det enkelt att skicka filer, stora eller små, till vem du vill. Prova gratis i 15 dagar. 

Zoho Connect Företagets sociala nätverk som gör att medarbetare kan få kontakt med sina kollegor, dela idéer och sprida information. Användare kan också posta meddelanden, lämna kommentarer, dela filer och föra diskussioner i realtid. Prova gratis i 15 dagar. 

Zoho Meeting Säker online-mötesplattform och webinarlösning. Zoho Meeting skyddar din information genom kryptering och efterlevnad av internationellt accepterade säkerhets- och sekretessstandarder. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Vault Smart lösenordshanterare som hjälper till att säkert att lagra, dela och hantera lösenord och annan känslig information och komma åt dem var som helst. Prova gratis i 15 dagar. 

Zoho Wiki Effektiv sökning låter dig skapa och söka innehåll inom wikis och arbetsytor, eller genomföra sökningar baserade på fil- och sidnamn. Lägg till taggar för bättre innehållskategorisering. Länka sidor för enkel åtkomst till innehåll. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Lens Interaktiv fjärrhjälp med Augmented Reality. Byggt för att hjälpa proffs som vill hjälpa och åtgärda  problem på distans och behöver en bättre bild av sin klients situation. Prova gratis i 15 dagar. 

Projekt

 

Digitala stödverktyg för underlätta samarbetet med planering, kommunikation och uppföljning av projekt och program.

Zoho Projects Program och projektportal baserat på vattenfallsmetodiken som hjälper dig att planera och följa upp dina projekt och samarbeta med ditt team, oavsett var de är. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho Sprints Program och projektportal baserat på agil metodik.  Utformad för att hjälpa agila team att planera sitt projekt, spåra progress och leverera lösningar i tid. Prova gratis i 15 dagar.

 

Human Resources

 

Digitalisera HR arbetet med effektiva verktyg som automatiserar arbetet.

Zoho Recruit Gå från manuell hantering till automatiserad rekryterings-process. Zoho Recruit hjälper dig att organisera och hålla reda på alla jobbannonser, CV, kandidater, klienter och kontakter samtidigt som du kan skapa en kraftfull men ändå enkel anställningsprocess. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho People Ett digitalt stöd under anställningens alla faser. Alla HR-processer som organisationen använder kopplas i ett gemensamt gränssnitt. Det ger dig en effektiv lösning att bygga vidare på när dina behov ändras. Stor flexibilitet med valbara moduler, välj funktioner efter behov. Prova gratis i 15 dagar.

Business Intelligence

 

Skapa visuellt tilltalande visualiseringar och instrumentpaneler på några minuter av verksamhetens alla processer.

Zoho Analytics Analysera data visuellt och bygg snygga rapporter och instrumentpaneler med enkelt drag-and-drop-gränssnitt. Innehåller olika rapporter för att ge synlighet i realtid i olika perspektiv av verksamheten. Dra-och-släpp-gränssnitt, diagram, widgets och anpassade instrumentpaneler.

Team kan dela data och samarbeta kring tabeller och rapporter, med skräddarsydd åtkomstkontroll för varje användare. Dessa rapporter kan också publiceras och ses av andra medarbetare eller inbäddas på en webbplats eller blogg. Prova gratis i 15 dagar.

 

 

Support

 

Ge förstklassig kundsupport, oavsett om du är på kontoret, jobbar hemifrån eller är på resa.

Zoho Desk Håller reda på alla dina kundsamtal över flera kanaler på ett ställe, så ditt helpdesk-team kan stödja dina kunder bättre och snabbare. En molnbaserad programvara hjälper dig också att i realtid få insikt om ärenden från kunder och hur ditt team presterar. Hanterar ärenden via mejl, chat, web, sociala media etc. Prova gratis i 15 dagar.

Process Management

Automatisera, hantera och optimera dina arbetsprocesser.

Zoho Qntrl Kodfri plattform som digitalisera dina affärsflöden genom att återskapa dem som flödesscheman. Säkerställer kvalitet genom att bestämma vem som är ansvarig för varje steg och följer processefterlevnad genom att ställa in processbegränsningar. Samla in dokument och obligatorisk data från användare under processen och skicka relevanta aviseringar vid behov. Prova gratis i 15 dagar.

 

 

Paketlösningar

 

Zoho One är en integrerad plattform som erbjuder ett komplett utbud av affärsappar för företag i olika storlekar och branscher. Plattformen inkluderar mer än 40 applikationer på Enterprise-nivå, som sträcker sig från CRM och marknadsföring till HR och ekonomi. Zoho One tillhandahåller också verktyg för samarbete, produktivitet, analys och AI, vilket gör att företag kan hantera alla aspekter av sin verksamhet från en enda plattform. Med Zoho One kan företag effektivisera sina affärsprocesser, minska kostnader och förbättra samarbetet inom organisationen. Prova gratis i 15 dagar.

Zoho CRM Plus är en kraftfull CRM-lösning som innehåller en rad olika funktioner för att hjälpa företag att öka försäljningen och förbättra kundupplevelsen. Utöver de vanliga CRM-funktionerna, som säljautomation, leadhantering och kundtjänst, inkluderar Zoho CRMplus också verktyg för marknadsföring, e-handel, projekthantering och sociala medier. Plattformen integreras också med andra Zoho-appar och tredjepartsverktyg för att skapa en sömlös arbetsmiljö och öka produktiviteten. Zoho CRMplus är utformat för att vara användarvänligt och skräddarsytt efter företagets behov och är en populär CRM-lösning för företag i olika storlekar och branscher. Prova gratis i 15 dagar.

 

 

Vi är bara ett telefonsamtal bort!