Utbildning

Kompetensutveckling för små som stora verksamheter

Välkommen till Addima Academy!

 

Vi strävar alltid efter att göra vår utbildningar så praktiska som möjligt genom att väva ihop teori och praktik så att du som deltagare kan tillämpa de nya kunskaperna direkt efter träningen.

Vi flyttar klassrummet online!

Genom att gå över till distansutbildning följer vi myndigheternas rekommendationer kring Corona (Covid 19) och stänger därför tillfälligt våra undervisningslokaler i Kista för att begränsa smittspridning.

Enkelt, bekvämt och inte minst säkert för dig. Addima vill i alla lägen säkra din kompetensutveckling. Kontakta oss gärna om vilken kurs som bäst passar dig eller era behov bäst!

 

Mer kompetensutveckling

 

Coach

Vi erbjuder coacher som antingen stödjer på individuell nivå eller för en hel grupp. Coachen har ett stort underlag av material och praktisk erfarenhet för att stödja och utveckla individen eller gruppen i arbetet.

 

Företagsanpassat

Hyr in en av våra specialister för att få en skräddarsydd utbildning för just ert företags förutsättningar och behov.

 

Kompetenskartläggning

En kompetensinventering tydliggör vilka personer som behöver förstärka kompetensen och inom vilka områden men även tydliggöra de personer som har en högre kompetensnivå än yrkesrollen kräver och hur kan företaget ta vara på deras kompetens.

Handplockade kursledare

 

Våra kursledare är handplockade från yrkeslivet. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne som de undervisar i.

Vi har valt dem för att de kan förmedla sina kunskaper och erfarenheter på ett entusiasmerande sätt, för att de kan göra det svåra lätt och för att de skapar en trygg och positiv inlärningsmiljö där du har alla chanser att utveckla dina färdigheter maximalt.

Ofta är också våra kursledare är ett urval av våra mest eftertraktande konsulter som har en unik branschkunskap och lång erfarenhet.

Intresserade av att utbilda andra?

Vi är alltid intresserad av välutbildade och erfarna instruktörer med specialkompetens till vår utbildningsverksamhet, så om du är intresserad är du varmt välkommen att höra av dig!

Som kursledare hos oss ska man också vara aktiv själv och hela tiden utvecklas genom att vidareutbilda både sig själv inom sina specialistområden. Dessutom skall man vara intresserad av människor och ha en pedagogisk framtoning.

Blended learning

 

Blended learning är ett koncept och en form av undervisning som blivit alltmer populär. Blended (“blandad”) innebär att en kurs blandar fysiska läraktiviteter med aktiviteter i en digital lärmiljö.

Vad är blended learning?

En kurs som tillämpar blandat lärande (blended learning) är där lärandeaktiviteter genomförs i både den fysiska och den digitala lärandemiljön. Till exempel delta i ett diskussionsforum i lärplattformen, se en video, läsa en uppladdad text eller vara med på ett webbinarium.

Upptäck fördelarna med digital utbildning

 

Vilka är de verkliga fördelarna med e-learning? Det handlar inte bara om att spara in på kostnader och utbildningstid.

Med smartphones och den digitala revolutionen har vi alla sett förändringar i hur vi får tillgång till, konsumerar och delar innehåll. Varför ska vi inte använda samma typ av teknologi för att leverera utbildning?

E-learning går snabbare att skapa och leverera än traditionella klassrumsbaserade kurser – och är lättare att hålla uppdaterad.
 
När det gäller genomförande tar det inte lika lång tid att sätta igång och avsluta e-learning som en lärarledd lektion, det krävs ingen restid och deltagarna kan själva välja tempo och hoppa över det de redan vet.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta oss!