+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Utbildning

Kompetensutveckling för små som stora verksamheter

Välkommen till Addima Academy!

Vi strävar alltid efter att göra vår utbildningar så praktiska som möjligt genom att väva ihop teori och praktik så att du som deltagare kan tillämpa de nya kunskaperna direkt efter träningen.

E-learning

Enkelt, bekvämt och inte minst flexibelt för dig. Vi vill i alla lägen säkra din kompetensutveckling. Logga in när det passar dig och ha allt sparat på din profil. Pausa och starta när du har tid oavsett dag.

Betala kursavgiften enkelt med betal eller kreditkort. Få digitalt diplom och certifikat i pdf-format som intygar din utbildning.

 

Mer kompetensutveckling

Inventering

En kompetensinventering tydliggör vilka personer som behöver förstärka kompetensen och inom vilka områden men även tydliggöra de personer som har en högre kompetensnivå än yrkesrollen kräver och hur kan företaget ta vara på deras kompetens.

Öppna utbildningar

Våra öppna utbildningar är riktat mot privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer. Det innebär att förutom ny kunskap, ges möjlighet att ta del av många olika sorters erfarenheter och knyta nya kontakter.

Företagsanpassat

Hyr in en av våra specialister för att få en skräddarsydd utbildning för just ert företags förutsättningar och behov.

Coach

Vi erbjuder coacher som antingen stödjer på individuell nivå eller för en hel grupp. Coachen har ett stort underlag av material och praktisk erfarenhet för att stödja och utveckla individen eller gruppen i arbetet.

Handplockade kursledare

 

Våra kursledare är handplockade från yrkeslivet. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne som de undervisar i.

Vi har valt dem för att de kan förmedla sina kunskaper och erfarenheter på ett entusiasmerande sätt, för att de kan göra det svåra lätt och för att de skapar en trygg och positiv inlärningsmiljö där du har alla chanser att utveckla dina färdigheter maximalt.

Ofta är också våra kursledare är ett urval av våra mest eftertraktande konsulter som har en unik branschkunskap och lång erfarenhet.

Intresserade av att utbilda andra?

Vi är alltid intresserad av välutbildade och erfarna instruktörer med specialkompetens till vår utbildningsverksamhet, så om du är intresserad är du varmt välkommen att höra av dig!

Som kursledare hos oss ska man också vara aktiv själv och hela tiden utvecklas genom att vidareutbilda både sig själv inom sina specialistområden. Dessutom skall man vara intresserad av människor och ha en pedagogisk framtoning.

Mikrolärande

 

En  inlärningsmetod som vuxit i popularitet, omfamnar idén att kunskap kan förvärvas genom små, koncentrerade och ofta interaktiva inlärningsögonblick.

Varför mikrolärande?

Det bryter traditionella utbildningsmodeller genom att erbjuda korta, fokuserade och lättillgängliga inlärningsupplevelser som kan konsumeras på efterfrågan. Genom att tillhandahålla korta, målinriktade lektioner eller aktiviteter strävar mikrolärandet efter att maximera inlärningens effektivitet och göra det möjligt för oss människor att snabbt och smidigt absorbera kunskap i små, lätthanterliga doser.

Med sin flexibilitet och anpassningsförmåga har mikrolärande blivit en väsentlig del av dagens utbildningslandskap och har visat sig vara en effektiv metod för kontinuerlig kompetensutveckling och kunskapsförvärvande.

Upptäck fördelarna med digital utbildning

 

Vilka är de verkliga fördelarna med e-learning? Det handlar inte bara om att spara in på kostnader och utbildningstid.

Med smartphones och den digitala revolutionen har vi alla sett förändringar i hur vi får tillgång till, konsumerar och delar innehåll. Varför ska vi inte använda samma typ av teknologi för att leverera utbildning?

E-learning går snabbare att skapa och leverera än traditionella klassrumsbaserade kurser – och är lättare att hålla uppdaterad.
 
När det gäller genomförande tar det inte lika lång tid att sätta igång och avsluta e-learning som en lärarledd lektion, det krävs ingen restid och deltagarna kan själva välja tempo och hoppa över det de redan vet.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta oss!