+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Tjänster

Ta er an projekt och problemställningar med hjälp av våra konsulter, utbildare och digitala lösningar.

Konsulter

Våra konsulter är i olika åldrar, med olika erfarenheter och olika specialistkompetenser var och en med en unik kompetens och gedigen erfarenhet från många år i arbetslivet. Det gör att vi matchar rätt konsult, eller grupp av konsulter, med passande kompetens och erfarenhet för just ditt behov inom mycket kort tid.

 

Managementkonsulter

Våra managementkonsulter arbetar på ledningens uppdrag med fokus på företagsövergripande problemställningar. De föreslår insatser men fattar inte operativa beslut för kunden eller driver dennes verksamhet. Våra managementkonsulter är också oberoende inför de råd de ger. Dvs konsulterna ska vare sig ta provision, kompensation eller andra fördelar från tredje part i samband med rekommendationer till en kund.

 

Specialist- och expertkonsulter

Vi har ett stort nätverk av specialistkonsulter med bakgrund inom våra kompetensområden. För att kunna erbjuda våra kunder rätt person och kompetens gör vi en behovsanalys och arbetar sedan snabbt och effektivt för att få en person på plats inom kortast möjliga tid.

 

Kompetensutveckling

 

Inventering

En kompetensinventering tydliggör vilka personer som behöver förstärka kompetensen och inom vilka områden men även tydliggöra de personer som har en högre kompetensnivå än yrkesrollen kräver och hur kan företaget ta vara på deras kompetens.

Öppna utbildningar

Våra öppna utbildningar är riktat mot privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer. Det innebär att förutom ny kunskap, ges möjlighet  att ta del av många olika sorters erfarenheter och knyta nya kontakter.

Företagsanpassat

Hyr in en av våra specialister för att få en skräddarsydd utbildning för just ert företags förutsättningar och behov.

Coach

Vi erbjuder coacher som antingen stödjer på individuell nivå eller för en hel grupp. Coachen har ett stort underlag av material och praktisk erfarenhet för att stödja och utveckla individen eller gruppen i arbetet.

 

Digitala lösningar

Vi förenklar användandet av världsledande molnteknik för nystartade företag till medelstora organisationer på den skandinaviska marknaden. Genom våra teknologipartners molnplattformar möjliggör vi kundframgång genom att identifiera systemarkitekturer och applikationer för att möta varje organisations unika behov. Våra kvalificerade experter strävar efter att ge det högsta värdet av användningen av dessa plattformar

Zoho

Indienbaserade Zoho Corp är en av pionjärerna inom SaaS och erbjuder en omfattande svit av prisbelönta online applikationer för verksamhet, produktivitet och samarbete. Kunder använder Zoho för att stödja sina affärsprocesser, hantera sin information och bli mer produktiva på kontoret eller på resan.

Hittills har Zoho lanserat mer  50 molnapplikationer – allt från CRM till kampanjer (epostmarknadsföring, digitala nyhetsbrev), enkätundersökningar, projektledning, support/helpdesk, rapport och analys, mail, webbkonferenser mm. Zoho har idag över 80miljoner användare världen över.

 

Creatio

Creatio är en premiumleverantör av processorienterade molnlösningar för marknadsföring, försäljning och serviceautomatisering.

Med flera prestigefyllda utmärkelser, inklusive CRM Watchlist 2020, Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2021, CRM Magazine’s Market Leader Awards 2020, och TrustRadius Top Rated Award 2021, är det tydligt att Creatio inte bara har enastående teknologi och innovation, utan också ett starkt engagemang för att tillgodose behoven hos sina kunder.

 

Metodik

God arbetsmetodik är viktigt för att uppnå effektivitet, kvalitet och framgång i arbetet. En bra arbetsmetodik innebär att man har en strukturerad och organiserad tillvägagångssätt för att hantera uppgifter och projekt. Det innebär också att man har tydliga mål, tidsramar och prioriteringar för att kunna fokusera på det som är viktigast och undvika onödig stress och överbelastning.

Våra kunders behov av att kunna utnyttja potentialen från oss som partner har gjort att vi, sedan några år tillbaks, erbjuder stöd för att utveckla och dokumentera verksamhetens metoder och processer relaterat till de tjänster vi erbjuder. Dessutom arbetar vi alltid i alla uppdrag utifrån best practices och väl beprövade arbetsmodeller.

Vi tillämpar XLPM som vår projektmetodik vilket hjälper oss att att leverera högkvalitativa projekt inom budget och tidslinjer. Genom att använda XLPM som metodik kan vi som organisation uppnå bättre kontroll, förbättra kommunikation och samarbete, och uppnå högre kvalitet i våra projekt.

XLPM (Excellence in Project Management) är en metodik som kombinerar de bästa aspekterna från både vattenfalls- och agila projektledningsmetoder. Den tar det bästa från de två metoderna och kombinerar dem på ett sätt som skapar en strukturerad, men samtidigt flexibel och iterativ process för projektledning.

Vi är bara ett telefonsamtal bort!