+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Tjänster

Vi stödjer organisationer att ta sig an projekt och problemställningar med hjälp av våra konsulter, utbildare och digitala lösningar.

Konsulter

Våra konsulter är i olika åldrar, med olika erfarenheter och olika specialistkompetenser var och en med en unik kompetens och gedigen erfarenhet från många år i arbetslivet. Det gör att vi matchar rätt konsult, eller grupp av konsulter, med passande kompetens och erfarenhet för just ditt behov inom mycket kort tid.

 

Managementkonsulter

Våra managementkonsulter arbetar på ledningens uppdrag med fokus på företagsövergripande problemställningar. De föreslår insatser men fattar inte operativa beslut för kunden eller driver dennes verksamhet. Våra managementkonsulter är också oberoende inför de råd de ger. Dvs konsulterna ska vare sig ta provision, kompensation eller andra fördelar från tredje part i samband med rekommendationer till en kund.

 

Specialist- och expertkonsulter

Vi har ett stort nätverk av specialistkonsulter med bakgrund inom våra kompetensområden. För att kunna erbjuda våra kunder rätt person och kompetens gör vi en behovsanalys och arbetar sedan snabbt och effektivt för att få en person på plats inom kortast möjliga tid.

Kompetensutveckling

Inventering

En kompetensinventering tydliggör vilka personer som behöver förstärka kompetensen och inom vilka områden men även tydliggöra de personer som har en högre kompetensnivå än yrkesrollen kräver och hur kan företaget ta vara på deras kompetens.

Öppna utbildningar

Våra öppna utbildningar är riktat mot privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer. Det innebär att förutom ny kunskap, ges möjlighet  att ta del av många olika sorters erfarenheter och knyta nya kontakter.

Företagsanpassat

Hyr in en av våra specialister för att få en skräddarsydd utbildning för just ert företags förutsättningar och behov.

Coach

Vi erbjuder coacher som antingen stödjer på individuell nivå eller för en hel grupp. Coachen har ett stort underlag av material och praktisk erfarenhet för att stödja och utveckla individen eller gruppen i arbetet.

 

 

Digitala lösningar

Vi förenklar användandet av världsledande molnteknik för nystartade företag till medelstora organisationer på den skandinaviska marknaden.

Genom våra teknologipartners molnplattformar möjliggör vi kundframgång genom att identifiera systemarkitekturer och applikationer för att möta varje organisations unika behov. Våra kvalificerade experter strävar efter att ge det högsta värdet av användningen av dessa plattformar

 

Creatio

Creatio är en premiumleverantör av processorienterade molnlösningar för marknadsföring, försäljning och serviceautomatisering.

Creatio har utsetts till ledare i Forrester Wave ™: CRM Suites för medelstora organisationer 2016. Dessutom har Creatio blivit erkänd som en stark Performer i Forrester Wave ™: Lead to Revenue Management Platform Vendors 2016; Forrester Wave ™: Sales Force Automation Solutions, 2017 och Forrester Wave ™: Kundtjänstlösningar för medelstora bolag, 2017.

 

Centuri

Centuri AB äger och utvecklar produkten Centuri – ett system för dokument-, avvikelse/ärende- och avtalshantering.

 

Centuri dokumenthantering är ett dokumenthanteringssystem med en heltäckande lösning som hanterar både verksamhetsstyrande, stödjande och redovisande information, till exempel riktlinjer, policy, instruktioner, blanketter, formulär och protokoll.

 

En effektiv avtalshantering handlar inte bara om att säga upp oönskade leverantörsavtal i tid. Det handlar också om att organisationen ska ha kunskap om och tillgång till tecknade avtal.

 

Centuri Avvikelsehanteringssystem och Ärendehanteringssystem gör det möjligt att rapportera och hantera olika typer av ärenden eller flöden.

 

Zoho

Indienbaserade Zoho Corp är en av pionjärerna inom SaaS och erbjuder en omfattande svit av prisbelönta online applikationer för verksamhet, produktivitet och samarbete. Kunder använder Zoho för att stödja sina affärsprocesser, hantera sin information och bli mer produktiva på kontoret eller på resan.

Hittills har Zoho lanserat mer  50 molnapplikationer – allt från CRM till kampanjer (epostmarknadsföring, digitala nyhetsbrev), enkätundersökningar, projektledning, support/helpdesk, rapport och analys, mail, webbkonferenser mm.

Zoho har idag över 75 miljoner användare världen över.

 

NextBuy

NextBuy utvecklar innovativa tjänster för inköp. Deras molntjänst skapar ordning, kontroll och effektivitet i  inköpsprocessen.

Den digitala tjänsten automatiserar  onödig administration och möjliggör direkta besparingar för användaren.

Metodik

Våra kunders behov av att kunna utnyttja potentialen från oss som partner har gjort att vi, sedan några år tillbaks, erbjuder stöd för att utveckla och dokumentera verksamhetens metoder och processer relaterat till de tjänster vi erbjuder. Dessutom arbetar vi alltid i alla uppdrag utifrån best practices och väl beprövade arbetsmodeller.

Vi är bara ett telefonsamtal bort!