+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Konsulter

Drivna specialister som kompletterar verksamheten

Management & Strategy

Vill du transformera din verksamhet eller digitalisera mera? Med en kombination av strategi, kreativitet och teknik hjälper vi dig att förnya och förädla din verksamhet över tid.

Managementkonsulter

Våra managementkonsulter arbetar på ledningens uppdrag med organisationsövergripande problemställningar för t ex att uppnå maximal affärsnytta eller effektiviseringar. En viktig del av managementkonsultens uppdrag är att ge objektiv och oberoende rådgivning där vår kunds bästa står i fokus

Strateger

Våra strateger hjälper dig att driva transformation inom önskade områden genom att förena kompetenser inom strategi, förändringsledning, IT, verksamhets- och affärsutveckling samt realisering och implementering.

Digitalisering

Oavsett om ni funderar på att ta steget upp i molnet eller om ni redan har kommit långt med er digitala transformation kan vi vara er strategiska partner. Vi är experter på digitalisering baserat på plattformarna Zoho och Creatio och kan hjälpa dig och er organisation utifrån era behov och utmaningar.

Lösningsarkitekt

Våra lösningsarkitekter planerar realiseringen av digitala lösningar utifrån verksamhetens behov och existerande IT-landskap. De tar fram övergripande lösningsarkitektur och balanserar olika aspekter mot varandra, så som flexibilitet mot förvaltningsbarhet, att köpa mot att bygga själv samt kostnad mot prestanda, skalbarhet, stabilitet, funktion och användningsmönster, etc. Utifrån detta bereder de underlag för beslut om nödvändiga prioriteringar och kompromisser.

Applikationsspecialister

Våra applikationsspecialister utvecklar tillämpningar och anpassar applikationer efter era behov, ger support och information till användare av systemet avseende problem och lösningar. Här ingår planering, genomförande och kvalitetssäkring av ändringsförslag inför nya releaser.

Inhyrd superuser

Vi erbjuder möjlighet att hyra in en superuser för att hantera och underhålla er programvarusvit. På så sätt får ni tillgång till en kvalificerad specialist som kan hjälpa till med administrering, konfiguration och anpassning av era applikationer efter just era specifika behov.

 

Projekt

Med hög kompetens inom projekt och programhantering tar våra projektresurser ert projekt eller program från idé till slutresultat

Projekt/programledare

Våra projekt/programledare planerar, styr, leder och koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt/program.

I rollen ingår att styra av de olika delarna i projektet/programmet, rapportera till styrgrupp, leda projekt/programgrupp och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna.

Vi arbetar både med vattenfalls och agila metoder.

Projekt/programadministratör

Våra projekt/programadministratörer koordinerar och hjälper projekt/programledaren med de administrativa delarna i ett projekt/program, vilket innebär att koordinera och stödja projekt/programmedlemmarna i projektet/programmets utförande.

Vi arbetar både med vattenfalls och agila metoder.

Marketing Automation

Marketing automation har potential att vara ett stort stöd för de som arbetar med marknadsföring.

 

Bristen på expertis eller know-how är dock vanligtvis den största utmaningen när det gäller att utnyttja automatisering i de inledande stadierna.

Digital marknadsförare

Med hjälp av våra digitala marknadsförare kan vi stödja er i att hantera marknadsföring av produkter eller tjänster via digitala kanaler och plattformar, som datorer och mobiler som smarta telefoner, surfplattor, smarta klockor etc.

Ofta omfattar digital marknadsföring taktiska aspekter, som att hantera metoder och verktyg för att få kunder att landa på en webbplats eller mobilapplikation (mobil app) samt att bygga relationer och  genomföra ett köp.

 

Procurement

Med kommersiell professionalism driver våra inköpsresurser inköpsarbetet från behov till genomförande.

 

Det innefattar leverantörsval, förhandling, kontraktshantering, uppföljning och löpande kontakter med leverantörer utarbeta strategier etc

Strategisk inköpare

Våra strategiska inköpare tar ansvar för att utveckla er strategiska inköpsposition med ett långsiktigt perspektiv i åtanke. Det innefattar arbete med att välja leverantörer för att skapa en förmånlig leverantörsportfölj som balanserar ledtider, garantier, kvalité, pris och risker mm

Taktisk inköpare

Med våra taktiska inköpare hjälper vi er att  genomföra upphandlingar, leverantörsval, avtalsförvaltning, leverantörsrelationer, processutveckling etc.

Det taktiska inköpet utförs enligt beslutade inköpsstrategier som utgör grund för ett effektivt operativt inköp för att realisera vad som beslutats på strategisk nivå.

 

Vi är bara ett telefonsamtal bort!