+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Digitalt

Molnlösningar för små som stora verksamheter

Den digitala revolutionen

Digitaliseringen har revolutionerat vår värld och erbjuder fantastiska möjligheter till företag och organisationer. Genom att omvandla analoga eller fysiska processer till digitala former kan vi effektivisera verksamheter och automatisera manuella rutiner. Med hjälp av digitalisering kan vi också kommunicera och interagera med våra kunder och samarbetspartners på nya, spännande sätt.

Den här transformationen har redan haft stor påverkan på samhället och ekonomin, och den fortsätter att skapa nya möjligheter inom teknologi, kommunikation, marknadsföring och logistik. Genom att använda digitala verktyg kan vi också öka vår produktivitet och minska kostnaderna, samtidigt som vi förbättrar kvaliteten på våra produkter och tjänster.

Digitaliseringen en avgörande faktor för att driva framgång och tillväxt i dagens snabbrörliga affärsmiljö. Genom att integrera digitala verktyg och teknologier kan vi skapa mer effektiva, innovativa och hållbara företag som är redo att möta utmaningarna i den digitala världen.

 

Zoho är en av pionjärerna inom SaaS och erbjuder en omfattande svit av prisbelönta online applikationer för verksamhet, produktivitet och samarbete. Kunder använder Zoho för att stödja sina affärsprocesser, hantera sin information och bli mer produktiva på kontoret eller på resan.

Hittills har Zoho lanserat mer 50 molnapplikationer – allt från CRM till kampanjer (epostmarknadsföring, digitala nyhetsbrev), enkätundersökningar, projektledning, support/helpdesk, rapport och analys, mail, webbkonferenser mm.

Zoho har idag över 80 miljoner användare världen över och kunder i 180+ länder.

 

 

 

Vi är Authorized Partner till Zoho och med hjälp av Zoho´s lösningar hjälper vi små och mellanstora organisationer att digitalisera sina arbetsprocesser.

 

 

 

 

EstateWorks

EstateWorks, är vår banbrytande White Label-lösning som är skräddarsydd för den snabba världen av fastighetsförvaltning. EstateWorks är byggt på Zoho och utformad specifikt för att möta de unika kraven inom fastighetsförvaltning.

Med EstateWorks kan du som fastighetsförvaltare effektivisera er verksamhet, automatisera arbetsflöden och spara tid och pengar. Med användarvänligt gränssnitt går det enkelt att hantera alla aspekter av fastighetsförvaltning, från att registrera och följa upp ärenden till att schemalägga underhållsuppgifter och allt däremellan.

Men EstateWorks är inte bara lätt att använda – det är också mycket anpassningsbart. Vår white label-lösning gör att du kan anpassa plattformen med ditt eget företags logotyp och färger, vilket ger dig friheten att skapa en unik, professionell bild för ditt företag.

Dessutom får du med EstateWorks tillgång till Zoho’s omfattande utbud av funktioner och integrationer.

Så oavsett om du är en fastighetsförvaltare eller en självständig fastighetsägare så  är EstateWorks den perfekta lösningen för dig. Den är prisvärd, anpassningsbar och byggd på en världsklassplattform – så varför vänta? EstateWorks kan revolutionera din fastighetsförvaltningsverksamhet!

Creatio

Creatio är ledande inom low code, processautomation och CRM. På senare år mycket erkänt som marknadsledande av branschanalytiker. Creatios intelligenta plattform driver försäljning, marknadsföring, service och drift för tusentals kunder och hundratals partners över hela världen. Creatio har som affärsidé att hjälpa företag att ACCELERERA!

Creatio erbjuder sina kunder med omfattande applikationer för att automatisera marknadsföring, försäljning och service som fristående produkter eller som ett paket i form av en bundlad lösning.

  • Marketing Creatio – flerkanalig marknadsföringsplattform för att automatisera och optimera kundresor
  • Sales Creatio – automationsprogramvara för att påskynda hela försäljningscykeln – från leads till upprepad försäljning
  • Service Creatio – intelligent serviceplattform för att effektivisera kundengagemang och påskynda leverans av tjänster
  • Studio Creatio No-code plattform för att automatisera arbetsflöden och bygga applikationer

Idag använder tusentals företag Creatios produkter för att hantera kundorienterade processer och leverera fantastiska kundupplevelser. Creatio har blivit allmänt erkänt av viktiga branschanalytiker (som Gartner, Forrester, Nucleus, etc.) och får flera utmärkelser.

Med hjälp av Creatios lösningar hjälper vi  mellanstora och stora organisationer att digitalisera sina arbetsprocesser.

Vi är Consulting Partner till Creatio.

 

Nextbuy

Polska Nextbuy äger och utvecklar produkten en digital upphandlings- och online-auktionsplattform som förbinder köpare och leverantörer. Nextbuy brinner för inköp inom B2B, och att förenklat upphandlingsarbetet. Med hjälp av deras lösning kan organisationer öka sin effektivitet och nå upphandlingsfördelar och flytta inköpsarbetet till den digitala världen.

Med hjälp av Nextbuy´s lösningar hjälper vi små och mellanstora organisationer att digitalisera sin upphandling och bygga smarta inköpssystem.

Vi är Skandinavisk återförsäljare samarbetspartner till Nextbuy.

Vi är bara ett telefonsamtal bort!