+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Digitalt

Molnlösningar för små som stora verksamheter

Digitalisera verksamhetens alla processer

Det råder inga tvivel om att samhället rör sig mot en allt mer digitaliserad framtid. För att öka produktiviteten och behålla sin konkurrenskraft är digitalisering ett måste.

Digitalisering förbättrar användarupplevelsen och ökar interaktionen mellan företag och kunder, det kan även resultera i bättre produkter och förbättrad kostnadseffektivitet.

Zoho

Chennaibaserade Zoho är en av pionjärerna inom SaaS och erbjuder en omfattande svit av prisbelönta online applikationer för verksamhet, produktivitet och samarbete. Kunder använder Zoho för att stödja sina affärsprocesser, hantera sin information och bli mer produktiva på kontoret eller på resan.

Hittills har Zoho lanserat mer 50 molnapplikationer – allt från CRM till kampanjer (epostmarknadsföring, digitala nyhetsbrev), enkätundersökningar, projektledning, support/helpdesk, rapport och analys, mail, webbkonferenser mm.

Zoho har idag över 75 miljoner användare världen över och kunder i 180+ länder.

Med hjälp av Zoho´s lösningar hjälper vi små och mellanstora organisationer att digitalisera sina arbetsprocesser.

Vi är Authorized Partner till Zoho.

 

 

Centuri

Företaget Centuri äger och utvecklar produkten Centuri – ett system för dokument, avvikelse, ärende och avtalshantering.

Centuri dokumenthantering är ett dokumenthanteringssystem med en heltäckande lösning som hanterar både verksamhetsstyrande, stödjande och redovisande information, till exempel riktlinjer, policy, instruktioner, blanketter, formulär och protokoll.

Med hjälp av Centuris´s lösningar hjälper vi små och mellanstora organisationer att digitalisera sin dokumenthantering och bygga smarta ledningssystem.

Vi är samarbetspartner till Centuri.

Creatio (fd bpm’online)

Creatio är ledande inom low code, processautomation och CRM. På senare år mycket erkänt som marknadsledande av branschanalytiker. Creatios intelligenta plattform driver försäljning, marknadsföring, service och drift för tusentals kunder och hundratals partners över hela världen. Creatio har som affärsidé att hjälpa företag att ACCELERERA!

Creatio erbjuder sina kunder med omfattande applikationer för att automatisera marknadsföring, försäljning och service som fristående produkter eller som ett paket i form av en bundlad lösning.

  • Marketing Creatio – flerkanalig marknadsföringsplattform för att automatisera och optimera kundresor
  • Sales Creatio – automationsprogramvara för att påskynda hela försäljningscykeln – från leads till upprepad försäljning
  • Service Creatio – intelligent serviceplattform för att effektivisera kundengagemang och påskynda leverans av tjänster
  • Studio Creatio No-code plattform för att automatisera arbetsflöden och bygga applikationer

Idag använder tusentals företag Creatios produkter för att hantera kundorienterade processer och leverera fantastiska kundupplevelser. Creatio har blivit allmänt erkänt av viktiga branschanalytiker (som Gartner, Forrester, Nucleus, etc.) och får flera utmärkelser.

Med hjälp av Creatios lösningar hjälper vi  mellanstora och stora organisationer att digitalisera sina arbetsprocesser.

Vi är Consulting Partner till Creatio.

 

Nextbuy

Polska Nextbuy äger och utvecklar produkten en digital upphandlings- och online-auktionsplattform som förbinder köpare och leverantörer. Nextbuy brinner för inköp inom B2B, och att förenklat upphandlingsarbetet. Med hjälp av deras lösning kan organisationer öka sin effektivitet och nå upphandlingsfördelar och flytta inköpsarbetet till den digitala världen.

Med hjälp av Nextbuy´s lösningar hjälper vi små och mellanstora organisationer att digitalisera sin upphandling och bygga smarta inköpssystem.

Vi är Skandinavisk återförsäljare samarbetspartner till Nextbuy.

Vi är bara ett telefonsamtal bort!