+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Hjälp med Zoho

Vi hjälper er med anpassning, installation, anpassning, optimering, utbildning och support

Produktval och licenser

Zoho-ekosystemet en kraftfull och omfattande samling av molnapplikationer som hjälper företag att effektivisera sina arbetsflöden och öka sin produktivitet. Med sin skalbarhet, flexibilitet och integrationsmöjligheter är Zoho en idealisk lösning för företag i alla storlekar och branscher.

Vi förstår att valet av Zoho-tjänster kan vara överväldigande, vilket är varför vi som Zoho Zoho partner finns här för att hjälpa dig. Vi kan hjälpa dig att välja rätt produkt och licens baserat på era behov och mål, så att ni kan få ut det mesta av Zoho.

Inför ett systembyte eller uppsättning av ett nytt, det finns många viktiga aspekter att tänka på. Vi har erfarenheten, både som rådgivare och som de som tar hela projektet från början till slut.

 

Konsulter

Oberoende av om ni överväger att ta steget upp i molnet eller redan har gjort betydande framsteg i er digitala omvandling, kan vi fungera som er strategiska partner. Vi har expertkunskap om Zoho  och kan hjälpa er organisation att möta era behov och utmaningar på ett effektivt sätt. Vårt mål är att arbeta tillsammans med er för att utveckla skräddarsydda lösningar som hjälper er att uppnå era affärsmål och driva tillväxt.

Lösningsarkitekter

Våra lösningsarkitekter ansvarar för att planera realiseringen av digitala lösningar som är anpassade efter verksamhetens behov och befintliga IT-landskap. De tar hänsyn till olika aspekter som flexibilitet, förvaltningsbarhet, kostnad, prestanda, skalbarhet, stabilitet, funktion och användningsmönster för att ta fram en övergripande lösningsarkitektur. Utifrån denna balanserar de olika aspekter mot varandra och tar fram underlag för beslut om nödvändiga prioriteringar och kompromisser.

Applikationsspecialister

Våra applikationsspecialister utvecklar och anpassar applikationer efter era specifika behov. De ger också support och information till användare av systemet om eventuella problem och lösningar. De ansvarar för planering, genomförande och kvalitetssäkring av ändringsförslag inför nya releaser. Tillsammans kan våra lösningsarkitekter och applikationsspecialister hjälpa er organisation att dra nytta av den senaste tekniken och leverera innovativa digitala lösningar som möter era specifika behov och förbättrar era affärsresultat.

Inhyrd superuser

Vi erbjuder möjlighet att hyra in en superuser för att hantera och underhålla er programvarusvit. På så sätt får ni tillgång till en kvalificerad specialist som kan hjälpa till med administrering, konfiguration och anpassning av era applikationer efter just era specifika behov.

 

Anpassningar

Ska ni bygga en portal för era partners eller agenter? Behöver ni integrera en molnapplikation mot Zoho? Eller behöver ni en chatbot på er webbplats som skickar information direkt till ditt Zoho? Då kan vi hjälpa er med det. Med våra utvecklare kan vi även erbjuda allt från mindre anpassning till större utvecklingsprojekt.

API – integrationer

API integrationer handlar om att koppla samman olika programvaror eller system genom att använda API:er (Application Programming Interfaces). Ett API är en uppsättning regler, protokoll och verktyg som tillåter två eller fler system att kommunicera och utbyta data med varandra. Genom att integrera API:er mellan olika system kan data överföras automatiskt och effektivt, vilket minskar behovet av manuell hantering och ökar automatiseringen.
 

Deluge

Deluge är en programmeringsspråk som används i Zoho för att bygga och anpassa molnapplikationer. Deluge är utformat för att automatisera och anpassa olika funktioner och processer inom Zoho, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för att skapa skräddarsydda lösningar för olika affärsbehov.
 

Utbildning

Det är av stort värde att alla anställda som använder ett system är välutbildade för detta. Vi erbjuder både on-site och online-utbildning och även från grundläggande till specialanpassad för administratörer och superusers. Om ni vill ha svensktalande utbildare så är det oss ni ska vända er till.

Öppna kurser på distans och i utbildningslokal

Öppna kurser på distans och i utbildningslokal är ett utmärkt sätt att utveckla dina kunskaper och färdigheter på ett flexibelt och anpassningsbart sätt. Vare sig du föredrar att lära dig hemifrån eller i en fysisk utbildningslokal, finns det en kurs som passar dig.

E-learning

Enkelt, bekvämt och inte minst flexibelt för dig. Vi vill i alla lägen säkra din kompetensutveckling. Logga in när det passar dig och ha allt sparat på din profil. Pausa och starta när du har tid oavsett dag.

Betala kursavgiften enkelt med betal eller kreditkort. Få digitalt diplom och certifikat i pdf-format som intygar din utbildning.

 

First line support

First line support, eller första linjens support, är den första kontaktpunkten för användare som behöver teknisk hjälp eller support. First line support kan också ansvara för att hantera och eskalera mer komplexa problem till högre nivåer av support eller specialistteam.

Vår supporttjänst är anpassad för att möta olika behov och oavsett om användarna talar svenska eller engelska eller är en stor eller mindre organisation.

Vår behovsbaserade (On Demand) – första linjens Zoho-support är en flexibel och kostnadseffektiv lösning för dem med ett lite mindre behov av Zoho-support och passar oftast den mindre verksamheten.

Vår fast pris-supportmodell med olika SLA-nivåer är en lösning för dem med ett lite större behov av Zoho-support och passar oftast den medelstora till större verksamheten (över 20 st. Zoho-användare).

Med vår flexibla och kostnadseffektiva approach kan vi säkerställa att din Zoho-upplevelse är smidig och effektiv.

Kontakta oss idag för att ta del av vår expertis och låt oss vara din pålitliga partner för Zoho-support.

 

Vi är bara ett telefonsamtal bort!