+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Företagskultur

Vår företagskultur byggs upp av alla som arbeter i företaget och påverkar också vilka människor som kan komma att trivas med oss som arbetsgivare.

De områden nedan som beskriver vår kultur är ett koncentrat av vår gemensamma värdegrund.

Samhällsbyggaren

Vi är med och formar framtiden – för oss själva, våra kunder, anställda och för generationer efter oss. Ingen vill lämna en sämre värld efter sig. Vår drivkraft är att utveckla och bygga samhället.

Omsorg

Vår övertygelse är att behandla våra medarbetare med en mycket stor omsorg, erbjuda utvecklande arbetsuppgifter och skapa bra balans mellan arbetet och fritid. Ambitionen är att vara mer än ett bra ställe att arbeta på, vi vill vara det mest inspirerande, utvecklande och omhändertagande företaget våra medarbetare någonsin haft anställning hos.

Kvalitet

Kvalitet handlar om att ta fram de bästa produkterna och processerna och att arbeta systematiskt förbättringsarbete. Det är bara genom att satsa på bästa möjliga kvalitet inom alla områden som vi verkligen kan vinna kundernas lojalitet och bli marknadsledande.

Kontinuerligt lärande och utveckling

Vi fokuserar på att skapa en arbetsplats som uppmuntrar till kontinuerligt lärande på alla nivåer. På så sätt stärker vi vår förmåga att följa trender, förutse förändringar och snabbt anpassa oss till skiftande behov och krav.

Egenmakt

Varje person har befogenhet att leda sig själv och sin utveckling, oavsett roll eller nivå, eller när de ansluter sig till företaget. Denna form av ledarskap är en stor källa till personlig och professionell utveckling och en katalysator för anställdas engagemang.

Tillväxt

Vår egen tillväxt är grundläggande för att skapa utrymme för våra medarbetare att kunna växa och få större trygghet. Långsiktig tillväxt är dessutom nödvändig för att kunna göra en all större skillnad i vår omvärld och som samhällsbyggare.