+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Företag behöver kraftfulla verktyg för att hantera sin verksamhet och öka effektiviteten. Med den snabba utvecklingen av teknik och digitalisering har möjligheterna för företag att automatisera och samordna sina processer ökat. Zoho är en molnbaserad plattform som erbjuder ett brett utbud av verktyg för att hantera och optimera företagets behov.

Pris vs funktion

Vad som skiljer Zoho från andra liknande plattformar är den omfattande funktionen som omfattar alla viktiga aspekter av företagande, från samarbete och projektledning till ekonomi och kundservice. Dessutom är Zoho enkel att använda och integrera med andra verktyg du redan använder, så du behöver inte byta ut befintliga system.

En annan stor fördel med Zoho är dess prisvärda licenser. Du betalar endast för de verktyg och funktioner du faktiskt behöver, så du kan hålla kostnaderna under kontroll utan att göra avkall på kvaliteten.

Så, om du letar efter en komplett och prisvärd plattform för att hantera ditt företags behov, är Zoho ett mycket bra alternativ då det kommer att hjälpa dig att öka din produktivitet, effektivitet och lönsamhet.

Säkerhet och funktionalitet

Zoho är också känt för sin höga säkerhetsstandard och breda funktionalitet. Du kan därför vara säker på att dina data är säkra och att du har ett verktyg som klarar att hantera många olika behov inom verksamheten.

Zoho använder flera lager av säkerhet som inkluderar kryptering av data, autentisering, åtkomstkontroll och regelbundna säkerhetsuppdateringar. Zoho är också certifierat enligt branschstandarder som ISO 27001, SOC 2 och PCI DSS. De har också en säkerhetsgrupp som övervakar och hanterar säkerheten i realtid. Dessutom tillåter Zoho användare att kontrollera åtkomst till deras data och rapporterar eventuella säkerhetsincidenter. Genom att använda Zoho kan du vara säker på att din data är säker och skyddad.

Mobilitet och arbete på distans

Zoho erbjuder en mängd lösningar för mobilitet och distansarbete för att hjälpa företag att öka produktiviteten och samarbetet. Zoho’s mobilapplikationer gör det möjligt för användare att få tillgång till sina affärsapplikationer och data från vilken enhet som helst, när som helst. Zoho har också lösningar för videokonferens och samarbete online, inklusive Zoho Meetings och Zoho Cliq, för att underlätta samarbete mellan teammedlemmar oavsett var de befinner sig.

Zoho’s molnbaserade lösningar och integrering med andra molnbaserade verktyg gör det också möjligt för användare att arbeta sömlöst tillsammans och hålla kontakten med kollegor och kunder, även från en annan plats. Zoho’s lösningar för mobilitet och distansarbete hjälper företag att öka sin flexibilitet och produktivitet.

Zoho har också en mängd användbara mobilappar för både iOS och Android, så du kan hantera ditt företag från vilken plats som helst. Med apparna kan du till exempel se och rapportera på projektstatus, hantera din inkorg, ta emot betalningar och mycket mer.

Skalbarhet och anpassning

Zoho är också en skalbar plattform som växer med ditt företag. Du kan lägga till fler användare och verktyg när du behöver det, så du aldrig behöver oroa dig för att din plattform inte kan hantera ditt växande företag.

Genom att använda Zoho kan företag växa och anpassa sig till sina förändrade behov utan att oroa sig för tekniska begränsningar. Dessutom är Zoho’s lösningar kostnadseffektiva, vilket gör det lättare för företag att tilldelar resurser och skala upp sin verksamhet.

Plattformen är också lätt att anpassa efter dina specifika behov. Du kan anpassa gränssnittet, rapporter och mycket mer för att säkerställa att plattformen fungerar optimalt för just din verksamhet.

Zoho’s plattform erbjuder en mängd olika verktyg och lösningar, inklusive affärsapplikationer, samarbete, kundrelationshantering och mer, som alla kan integreras och användas tillsammans för att bygga en integrerad affärslösning. Zoho har också ett brett utbud av API:er och integreringsmöjligheter med andra verktyg, inklusive molnbaserade programvaror och on-premise-lösningar. Dessutom erbjuder Zoho en mängd skräddarsydda alternativ, inklusive anpassade formulär, rapporter och användargränssnitt, som gör det möjligt för företag att anpassa sina lösningar till sin unika verksamhet. Zoho’s möjligheter till anpassning hjälper företag att skapa en lösning som passar deras specifika behov och arbetsflöden.

Utmärkelser

Zoho har mottagit en mängd utmärkelser för sin innovativa teknik och exceptionella kundservice. Några av de mest framträdande utmärkelserna inkluderar:

  • Gartner Magic Quadrant for CRM Lead Management: Zoho har blivit erkänt som en ledande leverantör av CRM-teknik i Gartners Magic Quadrant-rapport
  • Deloitte Technology Fast 500 Asia Pacific: Zoho har rankats bland de 500 snabbast växande teknikföretagen i Asien-Stilla havet
  • Stevie Awards for Great Employers: Zoho har vunnit flera Stevie Awards för sitt arbete med att skapa en positiv arbetsplatskultur och ta hand om sina anställda
  • Frost & Sullivan Award for Customer Service Leadership: Zoho har erkänts för sin ledarskap inom kundservice och sitt engagemang för att leverera den bästa kundupplevelsen

Dessa utmärkelser bevisar Zohos dedikation till att leverera en högkvalitativ och användarvänlig plattform för företag. Dess framgång bevisar också att Zoho är en pålitlig och framgångsrik leverantör för företagsbehov.

Sammanfattningsvis

  • Integrering: Zoho integrerar en mängd olika verktyg och lösningar, inklusive affärsapplikationer, samarbete, kundrelationshantering och mer, som alla kan användas tillsammans för att bygga en integrerad affärslösning
  • Anpassningsbar: Zoho erbjuder en mängd möjligheter till anpassning, inklusive API:er, integreringsmöjligheter med andra verktyg och skräddarsydda alternativ, så att företag kan anpassa sina lösningar till sin unika verksamhet
  • Mobilitet och distansarbete: Zoho har en mängd lösningar för mobilitet och distansarbete, inklusive mobilappar och online videokonferens, för att underlätta samarbete och produktivitet från vilken enhet som helst, när som helst
  • Skalbarhet: Zoho är en skalbar lösning för företag av alla storlekar, och den molnbaserade plattformen är utformat för att enkelt anpassas till företags växande behov
  • Kostnadseffektiv: Zoho’s lösningar är kostnadseffektiva, vilket gör det lättare för företag att tilldelar resurser och skala upp sin verksamhet utan att oroa sig för höga tekniska kostnader.

Så om du är på jakt efter en molnbaserad plattform för att hantera ditt företag, är Zoho definitivt värt att överväga. Det har allt du behöver för att förbättra din verksamhet, och det är enkelt, prisvärt och säkert. Så vänta inte längre, prova Zoho idag!

Hjälp att komma vidare

Om du behöver professionell hjälp med Zoho, finns Addima här för dig. Kontakta oss gärna för att få information om hur du kan förbättra dina affärsprocesser med hjälp av Zoho One eller enskilda Zoho applikationer!