+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Distansarbete är här för att stanna oavsett Coronaviruset eller inte.  Med världsledande Zoho CRM hanterar du dina kundrelationer och får mängder av funktioner som underlättar ditt distansarbete. Dessutom erbjuds Zoho CRM till en mycket konkurrenskraftig prisbild. I en  jämförelse mellan funktion mot kostnad finns det inget system på marknaden idag som kan mäta sig med Zoho CRM.

Prova gratis i 15 dagar! (klicka här)

Zoho en av pionjärerna inom molntjänster

Som en molnsamarbetsplattform har Zoho CRM länge varit en pionjär inom mjukvara som en tjänst (Software as a Service) även när lokalt installerad programvara var den rådande normen.

Zoho´s filosofi har alltid varit att utveckla högkvalitativa programvaror som är lättanvända, oavsett om du är på kontoret eller arbetar på distans. Du behöver inte oroa dig för uppgraderingar, infrastrukturkostnader, implementeringskostnader eller kompatibilitet med plattformar. Allt du behöver är en internetanslutning och med några klick är du igång på nolltid.

Vad gör Zoho CRM till perfekt lösning för ett säljarbete på distans?

Här är några anledningar till att  Zoho CRM är det bästa valet för ditt säljarbete på distans.

Mobilappar

Zoho CRM: s högt rankade iOS- och Android-mobilappar fick maximal poäng på 8,5, mot Salesforce och Microsoft Dynamics som delade den avlägsna andraplatsen med en poäng på 6,6, nära följt av Oracle med 6,5. Zoho´s toppresultat för mobilappar hade störst marginal bland alla andra kategorier i undersökningen.

– PCMag Business Choice Awards 2019

Zoho CRM fungerar med de appar du älskar och använder varje dag

Zoho CRM kan synkronisera med över 200 affärsapplikationer. Integrera sömlöst med appar som är specifika för ditt företag och låt CRM tala ditt språk. Zoom, TeamViewer, Gsuite, Outlook, Slack, GoToMeeting, Cisco WebEx-team.

Gör försäljningspresentationer och möten direkt från Zoho CRM

Zoho CRM är integrerat med ett brett utbud av populära webbmöte- och konferensapplikationer som BlueJeans, GoToMeeting, Join.me, TeamViewer, Zoom Meeting, Cisco WebEx, Zoho Meeting mfl. för att visuella presentationer i realtid med dina kunder. Bjud in dina nya leads till dina onlinepresentationer, webbseminarier, chats för att efterlikna ett fysiskt möte.

Håll koll på dina leads, vart du än är

Bli meddelad omedelbart när någon besöker din webbplats, öppnar din e-post eller nämner ditt varumärke på sociala medier. Har du ett nytt leads som försöker kontakta dig? SalesSignals meddelar dig eller ditt team omedelbart så att du/ni inte missar en försäljningsmöjlighet.

360 graders kundvy

Alla dina e-postmeddelanden, livechatt, kampanjer, evenemang, inlägg i sociala medier, erbjudanden och undersökningar sammanförs till en gemensam tidslinje. Detta gör att du kan förstå dina kunders köpvanor bättre, utforma bättre marknadsföringskampanjer och ta välinformerade affärsbeslut.

Lita på ett världsledande CRM

Zoho CRM används av över 150 000 företag i 180 länder för att konvertera leads, engagera sig med kunder och öka sina intäkter. Förvandla ditt företag med världens favorit-CRM för hantering din kundrelationer.