+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

Vi hjälper svenska företag att nå framgång med hjälp av Zoho – en av världens främsta molnplattformar för digitalisering!

Zoho

Chennaibaserade Zoho är en av pionjärerna inom SaaS och erbjuder en omfattande svit av prisbelönta online applikationer för verksamhet, produktivitet och samarbete. Kunder använder Zoho för att stödja sina affärsprocesser, hantera sin information och bli mer produktiva på kontoret eller på resan.

Hittills har Zoho lanserat mer ca 50+ online applikationer – allt från CRM till kampanjer (epostmarknadsföring, digitala nyhetsbrev), enkätundersökningar, projektledning, support/helpdesk, rapport och analys, mail, webbkonferenser mm.

Zoho har idag över 45+ miljoner användare världen över och kunder i 180+ länder.

 

 

Vi är Zohos ledande partner i Sverige

Vi är auktoriserad Partner till Zoho och den aktör i Sverige med längst och bredast erfarenhet av den omfattande svit av applikationer som Zoho erbjuder.

Vi på Addima arbetar med implementation, utveckling samt förvaltning av Zoho för både små och medelstora företag samt storbolag, allt beror på hur ni som kunder vill arbeta med era konsulter, vill ni att er Zoho-partner ska ha lokal närvaro och kunna vara på plats men utan att nödvändigtvis ha konsulter på heltid år ut och år in – då är vi partnern för er!

Vi kan hjälpa er med projektledning, lösningsarkitektur, enskilda applikationer eller utbildning vilket gör det möjligt för oss att ta ett helhetsansvar för just era specifika behov.

Vi har naturligvis även möjlighet och erfarenhet av att revidera er nuvarande lösning eller process för att hitta förbättringspotential.

Öka er förmåga med Zoho

Vill du veta hur Zoho kan hjälpa er att automatisera och digitalisera er verksamhet?

Vi erbjuder en timmes gratis online workshop där vi går igenom er verksamhet med syfte att beskriva möjligheter att uppnå era visioner, mål och en ökad lönsamhet med stöd av Zoho.

Zoho’s molnbaserade lösningar skapar kraftfulla lösningar som kan vara på plats inom 1-3 månader. Ett system för dig som vuxit ur det enkla systemet, eller för dig med ett omodernt system, för dig som ska rusta dig för tillväxt.

Med fördefinierade processer och en metodik som stöttar er att effektivisera verksamheten kan vi lyfta fram er unika marknadsposition och styrka.

Under workshopen kommer vi att fokusera er verksamhet och genom de möjligheter som finns i Zoho’s produkter.

Fånga tillfället och vårstäda verksamheten

Tillhör ni den stora skara företag som behöver modernisera, effektivisera och automatisera er verksamhet?

Vanligaste hindret är att frigöra tid från den dagliga verksamheten för att hitta blicka framåt. Vanligaste missuppfattningen att det är svårare än det är att göra stora förändringar.

Vi erbjuder en timmes gratis online workshop för att se om ni har förutsättningarna att om tre månader ha vårstädat verksamheten och infört ett nytt molnbaserat affärssystem – Zoho One.

Vi hjälper dig gärna, mejla eller ring oss!