+46 8 751 06 30

Öppet 08.00-17.00

Borgarfjordsgatan 12, Kista

Besök oss gärna

 

Zoho Writer är en online textredigerare som har en ny ChatGPT-förlängning som gör det möjligt att använda ChatGPT-boten direkt i Zoho Writer-editorn. Med förlängningen kan du interagera med ChatGPT-boten medan du skriver och använda dess svar för att förbättra ditt innehåll. Du kan också använda förbyggda botprompter för att be om hjälp från ChatGPT.

Integrationen mellan Zoho Writer och ChatGPT är spännande eftersom den gör det möjligt att använda artificiell intelligens för att förbättra ditt skrivande och öka din produktivitet. Med ChatGPT kan du få hjälp med allt från stavning och grammatik till att hitta rätt ord och formuleringar. Detta kan hjälpa dig att spara tid och undvika misstag när du skriver.

Exempel på användning av ChatGPT i Zoho Writer

 • Stavning och grammatik: ChatGPT kan hjälpa dig att hitta stavfel och grammatiska fel i ditt innehåll och föreslå korrigeringar.
 • Ordval och formuleringar: Om du har svårt att hitta rätt ord eller formuleringar kan ChatGPT hjälpa dig att hitta alternativ som passar bättre.
 • Ton och stil: ChatGPT kan hjälpa dig att hitta rätt ton och stil för ditt innehåll baserat på ämne och publik.
 • Översättning: Om du behöver översätta ditt innehåll till ett annat språk kan ChatGPT hjälpa dig med det.
 • Zoho Writer är en kraftfull textredigerare som erbjuder många funktioner som andra textredigerare saknar. Till exempel har Zoho Writer en mängd olika formateringsalternativ som gör det enkelt att skapa professionellt utseende dokument. Du kan också använda Zoho Writer för att samarbeta med andra på samma dokument i realtid.

Zoho Writer ChatGPT-extension är ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt att använda artificiell intelligens för att förbättra ditt skrivande. Med förlängningen kan du få hjälp med allt från stavning och grammatik till ton och stil. Detta gör det enklare än någonsin tidigare att skapa högkvalitativa dokument på kort tid.

 

Installera ChatGPT-förlängningen i Zoho Writer

 1. Logga in på Zoho Writer och öppna ett nytt dokument eller det dokument som du vill arbeta med.
 2. Klicka på hamburgersymbolen längst upp till vänster i redigeraren, klicka på fliken “Extensions” och klicka på förlängningen “ChatGPT Assistant”.
 3. För att generera och infoga ett svar i ditt dokument:
  • Klicka på förlängningens ikon längst upp till höger i redigeraren.
  • Skriv in din fråga eller sökning i rutan som visas och klicka på “Generate Response”.
  • Välj det svar som bäst matchar din fråga från listan över förslag och klicka på “Insert”.
 4. För att generera ett nytt svar:
  • Klicka på förlängningens ikon längst upp till höger i redigeraren.
  • Klicka på “Regenerate Response”.
 5. För att rensa den aktuella konversationen:
  • Klicka på förlängningens ikon längst upp till höger i redigeraren.
  • Klicka på “Clear Conversations”.

Sammanfattningsvis

Sammanfattningsvis är integrationen mellan Zoho Writer och ChatGPT en kraftfull kombination som gör det möjligt att använda artificiell intelligens för att förbättra ditt skrivande och öka din produktivitet. Med förlängningen kan du få hjälp med allt från stavning och grammatik till ton och stil, vilket gör det enklare än någonsin tidigare att skapa högkvalitativa dokument på kort tid.